MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko...
fot. 123rf/volff

Majonez i musztarda na święta. Jak robią je na wsi? Zobacz przepisy gospodyń wiejskich. Ten smak pokocha twoja rodzina

Jak powstaje majonez?

Bazą są jajka, niektórzy dodają całe, niektórzy tylko żółtka. Ubijanie ich z innymi składnikami tworzy pianę, która gęstnieje i znana jest pod nazwą majonezu.

Zobacz również

Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

Tak pracowali kielczanie, tak wyglądała praca w Kielcach na przestrzeni wieków

Prof. Jacek Nowakowski ponownie rektorem Uniwersytetu Bielsko-Bialskiego

Prof. Jacek Nowakowski ponownie rektorem Uniwersytetu Bielsko-Bialskiego

Polecamy

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze

Puszysty chleb na maślance do kanapek. Twoje kanapki będą z nim jeszcze lepsze