MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz...
fot. Łukasz Kaczanowski/Polska Press

Szukasz pracy? Wysyp ofert z hoteli i restauracji: nie śmieciówki, ale umowy na etat, a nawet benefity na zachętę. Sprawdź! [30.05.2022]

zdjęcie ilustracyjne

Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz cateringu najczęściej poszukiwani byli kucharze (35 proc. ofert), kelnerki i kelnerzy (21 proc. stanowisk), a także kierownicy zmiany (12 proc.) i barmani (10 proc.). Pojedyncze ofert dotyczyły m.in. cukierników (2 proc. rekrutacji). Hotelarze i właściciele innych obiektów noclegowych najczęściej szukali superwizorów (31 proc.), recepcjonistów (21 proc.), pokojówek (12 proc.) oraz specjalistów ds. sprzedaży i rezerwacji (6 proc.).

Zobacz również

Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

NOWE
Obiecujący początek Polaków w motorowodnych MŚ Hydro GP

„Młodzi, kreatywni, zaczytani – Young Adult w Bibliotece”

„Młodzi, kreatywni, zaczytani – Young Adult w Bibliotece”

Polecamy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu