MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań,...
fot. ROMAN ODINTSOV / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jaja i rośliny strączkowe

Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań, w których brakuje błonnika pokarmowego, są także świetnym źródłem białka. Sprawia to, że dani z ich dodatkiem są bardziej sycące. Dodatkowo dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz licznych witamin i składników mineralnych. Można dodać je do omletu lub tortilli.

Zobacz również

Gala operetkowo-musicalowa z najpiękniejszymi pieśniami odbędzie się w Starachowicach

Gala operetkowo-musicalowa z najpiękniejszymi pieśniami odbędzie się w Starachowicach

Poszukiwany mężczyzna zatrzymany przez policjantów z Gostynia. Co zrobił?

Poszukiwany mężczyzna zatrzymany przez policjantów z Gostynia. Co zrobił?

Polecamy

Popularny i zdrowy napój może zniszczyć twoje zęby. Dentysta ostrzega

O TYM SIĘ MÓWI
Popularny i zdrowy napój może zniszczyć twoje zęby. Dentysta ostrzega

Najlepszy prezent dla taty to zdrowie. Te badania powinien wykonywać każdy mężczyzna

Najlepszy prezent dla taty to zdrowie. Te badania powinien wykonywać każdy mężczyzna

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!

Nie wiedziałam, że do fasolki z bułką można dodać ten składnik. Smakuje świetnie!